Bemutatkozás


Sokféleképpen vagyunk egyformák…
Cégünk, a Kazur egy nyolc generációs múltra visszatekintő vállalkozás, amely 1885-ös megalakulása óta jelentős változásokon ment keresztül, mire kialakult mostani formája. Mára a minőségi formaruha, munkaruha és védőruha gyártás és forgalmazás a legfontosabb működési területünk. Ezen belül kiemelten fókuszálunk az élőerős vagyonvédelmi szolgáltatást nyújtó cégek megfelelő formaruházattal és kiegészítőkkel történő ellátására. A Kazur teljes működését aszerint szervezte, hogy a fent említett szektor – olykor szélsőséges – elvárásainak maradéktalanul képes legyen megfelelni. Büszkén kijelenthetjük, hogy cégünk mára ezen terület piacvezető vállalkozásává nőtte ki magát.

Formaruha készítés az Ön igényeinek figyelembe vételével
Törekvésünk arra irányul, hogy tisztelt Partnereink megrendeléseit komplett, minden részletre kiterjedő termék kínálattal, és országos lefedettségű, kitűnően szervezett logisztikai hálózattal elégítsük ki. Termék kínálatunkat, szolgáltatásaink színvonalát folyamatosan – Megrendelőinkkel együttműködve – fejlesztjük, bővítjük. A Kazur által kidolgozott rendszer egy merőben más oldalról közelíti meg a Partnereivel történő együttműködést. Szeretném Önt is meggyőzni arról, hogy ha cégünkre bízza a formaruha beszerzésével kapcsolatos feladatait, akkor a lehető legjobb döntést hozza.

Hogy miért a Kazur? A válasz roppant egyszerű!
Mi nem sajnáltuk az időt és energiát annak kiderítésére, hogy az őrzés-védelmi piac szereplői számára milyen az ideális formaruha beszállító. Mi felmértük a munka- és formaruha beszállítóval szembeni igényeket, elvárásokat. Az eredmény: komplex termékpaletta, kiváló minőségű termékek, gyors és pontos szállítási határidő, stabil ellátási rendszer, nagyfokú rugalmasság.

A Kazur mindezt együttesen biztosítja. Sőt, ennél sokkal többet! Ön egészen biztos lehet abban, hogy ha ránk bízza cége formaruha szükségleteinek ellátásával kapcsolatos tendőit, akkor minden terhet leveszünk az Ön a válláról. 
Bármilyen feladatot precízen lebonyolítunk – az egyszerű méretvételtől egészen az objektum-, és személyre bontott logisztikáig.

Ön csak az adminisztratív egyeztetést intézi, a többi a mi dolgunk. Formaruha kínálatunk, kiegészítőink tartartalmazzák mindazon termékeket, amikre valaha szüksége lehet munkája során. Nem kell többé több helyről intéznie a beszerzéseket, nálunk mindent megtalál, így időt és pénzt takarít meg. A formaruházat területén nagy tapasztalattal rendelkezünk.