Szalagavató, ballagás

A középiskola befejező évének számos tennivalója közül az egyik alapvető feladat, hogy megjelenésében korszerű, minőségében kiváló, alapanyagában kellemes öltönyt válasszunk a szalagavatóra illetve a ballagásra. Ha mindezek rendelkezésre állnak és még az ár is alacsony, akkor lehet érdekes a dolog. És ha még a sok utánjárást, anyag és fazonválasztást, próbára járkálást is leveszik az ember válláról?

A Kazur magára vállalja ennek a területnek a teljes lebonyolítását. Mi az iskolába elvisszük a teljes termék skálánkat, segítünk a döntésben és a teljes ügyintézést átvállaljuk. A próbára sem kell sehova menni, mi hozzuk a félkész ruhákat pontosításra és a készterméket is névre szólóan csomagolva az iskolába szállítjuk.

Ezen a területen 35 éves tapasztalattal rendelkezünk. Mára a szalagavatós és ballagási formaruhák gyártása és értékesítése külön iparággá vált. Rendkívüli felkészültséget igényel ez a szakterület mind a termelés, mind az értékesítés területén. Kevesen mondhatják el magukról, hogy infrastruktúrájuk, gyártói bázisuk és értékesítési csatornájuk alkalmas ennek a szektornak a magas szintű kiszolgálására. A Kazur 35 éve erre a területre szakosodott és folyamatosan fejleszti mind a termelői hátterét, mind a marketing és értékesítői tevékenységét. Bátran állítom, hogy mára a legfelkészültebb cégek egyike vagyunk. Kollégáink a legmesszebbmenőkig állnak rendelkezésre. Termékeink egytől egyig saját gyártásban készülnek és közvetlen értékesítés keretében jutnak el Önökhöz. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy árainkat tartósan alacsonyan tudjuk tartani.

Országosan a legszélesebb körű alapanyag készlettel rendelkezünk, mely magában foglalja a polyester kevertszálas szövettől a viszkóz tartalmú szöveteken át a félgyapjú illetve a 100 % gyapjú szöveteket rengeteg színben és struktúrában. Nálunk mintegy 200 (!) féle alapanyagból választhat. Mindezekről részletes ismertetőt tartunk iskolájukban, ahol bemutatjuk ballagási öltönyeink, mellényeink, ingjeink, nyakkendőink fazonjait is.

A lebonyolítás minden fázisát az Önök számára legmegfelelőbb helyszínen és időpontban végezzük a bemutatótól kezdve a méretvételen át a próbákat és a végső átadást is ideértve.